zajtpmwscyyifbyuera

Shell Ommen reikt hoofdprijs t.w.v. 1000 euro uit

De afgelopen maanden organiseerde Shell Ommen een Tank&Win actie op het Shell tankstation in Ommen. Bij tanken van 20 liter of meer mochten klanten gegevens achterlaten op de tankbon en vervolgens maandelijks kans maken op Shell lego en Airmiles. De hoofdprijs was een weekendje weg voor vier personen in vakantieboerderij de Reehorst in Beerze, ter waarde van 1000 euro.

Er werd enthousiast gereageerd op de actie, honderden klanten deden mee. In juli is de winnaar van de hoofdprijs bekend gemaakt en afgelopen donderdag was de overhandiging van de prijs. De familie Pol uit Stegeren gaat in augustus genieten van een heerlijk weekendje weg met het gezin. Shell is van plan in de toekomst vaker leuke acties te organiseren, dus hou het in de gaten.

Ook kan je sinds begin dit jaar regelmatig profiteren van extra service aan de pomp. Dat betekent dat je bijvoorbeeld hulp kan krijgen met tanken en banden oppompen. Als het kan dan wordt de voorruit ook schoongemaakt. Alles helemaal gratis en alleen als je het wilt. Het personeel van Shell Oostendorp wenst de familie Pol een fijn verblijf toe!

http://www.vechtdalcentraal.nl/article.php?action=showarticle&id=51986