GLS_srcset-large

GLS pakketshop

 

Vanaf maandag 9 februari 2015 zijn wij gestart met een extra service en dienst; GLS pakketshop. U kunt vanaf dan bij ons pakketjes via GLS ophalen en versturen. Pakketjes van GLS zijn standaard verzekerd, met handtekening voor ontvangst en voorzien van Track en Trace.

GLS is een van de drie grootste pakketdiensten van Europa. Via onze pakketshop kunnen particulieren en (kleine) ondernemers met een onregelmatig verzendpatroon snel, betrouwbaar en tegen aantrekkelijke prijzen pakketten versturen. Daarnaast fungeert de onze pakketshop als drop-off point. Is er bij een bezorging niemand aanwezig op het huisadres, dan wordt het pakket bij de ons afgegeven. Het pakket kan vervolgens bij ons worden afgehaald. Onze pakketshop biedt daarmee een praktische en tijdbesparende oplossing.

De prijs voor het versturen van uw pakket is niet gebaseerd op het gewicht, maar op de omvang. Daardoor is de prijs snel en eenvoudig te bepalen. De omvang van het pakket wordt met een meetlint bepaald (langste + kortste zijde van het pakket). Er zijn drie verschillende prijsklassen die, onafhankelijk van het gewicht (max. 32 kg), corresponderen met de maten S, M en L.

Voordelen voor u:
• GLS bezorgt uw pakket binnen één werkdag overal in Nederland
• Naar de rest van Europa bezorgt GLS uw pakket met hetzelfde gemak
• Uw pakket is tot maximaal €500,- verzekerd (met een eigen risico van €50,-)
• Duidelijke prijsstelling
• Uw pakket is tijdens het gehele traject te volgen aan de hand van het nummer op uw verzendetiket
• Standaard handtekening voor ontvangst

GLS-prijzen

GLS-prijzen-Europa